Programma

mei 2013

19-5-2013  Zomergeblaos, Hilvarenbeek

Zomergeblaos in Hilvarenbeek.

D'af en Toeters organiseren sinds jaren een geweldig muziekfestijn op het Vrijthof in Hilvarenbeek. Elke band die blazers in zich midden heeft maakt een kans op een uitndodiging. Laten wij nu net een blaozer hebben die, met z'n nieuwe effectenbakje heel veel klaarspeelt, een beetje kan toeteren.

Zaterdagavond op het Vrijthof, Walnoten in da house!!

P.s Gerrie komt ook.

http://www.zomergeblaos.nl

april 2013

29-4-2013  Nacht voor oranje, Lage Mierde

Nacht voor Oranje

Een feest waar we al eens eerder mochten spelen en dit jaar zijn we weer uitgenodigd. Natuurlijk zeggen we hierop volmondig "Ja"! Het wordt een mooi programma met verschillende stijlen muziek. Walnoten-muziek wordt hier een onderdeel van. Hoera!!

http://www.nachtvoororanje.nl/index.asp

januari 2013

26-1-2013  Prinsenbal Esbeek, Esbeek

Prinsenbal in Esbeek... eindelijk. Lang voor moeten zeuren, maar nu mag het dan toch eindelijk. Dat wordt een feest zonder dak.  http://www.haaikneuters.nl/

november 2012

3-11-2012 23:30  Nacht vd natte Zakdoek, Diessen

De 6 Kernencup: al jaren een groot begrip in de gemeente Hilvarenbeek. CV de Stopnaolden organiseert een tonpraotavond waarbij elke kern vertegenwoordigd is. Blijkt nu dat op het eind Gerrie ook vertegenwoordigd is door haar/zijn Walnoten. Nacht van de natte zakdoek, en nie zo'n bietje ok nie, nee!! Vanaf 23.30 uur gratis entree in Hercules te Diessen. Komen jonghu!!

mei 2012

27-5-2012  Walnoten BBQ, Bij Iloon

Onze jaarlijkse BBQ gaat dit jaar plaatsvinden in Diessen en wel bij de voorzitser van de fanclub, alwaar u natuurlijk al onze t-shirts, pennen, sjaaltjes, buttons enz. kunt verkrijgen. 's Avonds schuiven we door naar Hilvarenbeek alwaar we een festivalletje gaan bezoeken. Heel gezellig!!

september 2011

24-9-2011 21:00  Megafeest Esbeek, Manege Esbeek

Gerrie en de Walnoten in het voorprogramma van Blof! Daarnaast wordt de avond opgeluisterd door de Veronica Drive In show. Het moet toch echt niet gekker worden. De Walnoten hebben een fiks aantal vrijkaarten voor deze avond die ze voor hun speciale fans ter beschikking zullen stellen. Dus slijm jezelf er maar in....